Ge hit stålarna

Nu ska vi till banken för att se om vi får låna en slant för att bygga kåk. Håller fortfarande på med dessa förgrymmade kakelplattorna i poolen. Jag skulle nog ha hyrt nåt slags verktyg för detta ändamål istället för att göra det med hammare och huggmejsel. Det tar lång tid och snart kan jag inte ha mina skjortor för jag har så stora arm muskler efter allt bankande.
Har fått in några prisförslag på blästring av poolen och den som ligger bäst till kostar drygt 7000. En jeppe ville ha 15000 men det kan han ju glömma. Håller också på att gräva ett 600 mm djupt kabeldike för att lägga elkabeln till huset under mark. Till detta användes med fördel en dikesgrävare som jag hyrt.
Problemet med att gräva diken är detsamma som i svedala, man kan stöta på andra ledningar och rör. Så just nu har jag begärt ritningar från de bolag som kan tänkas ha saker nedgränvda på vår tomt. Sex olika lirare håller nu på att faxa hit halvtaskiga ritningar på gas, internet, el, vatten, tele och avlopp som man inte få gräva av. Skulle det hända blir det synd om oss, de hotar med höga böter och piskstraff.
…Nu är vi tillbaka från banken. Inga problem sa dom och kastade en säck pengar på oss. Tack och bock sa vi och gick därifrån.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *