Nytt utseende

Har just pillrat hit ett nytt system, försöker få över allt som var på det gamla systemet så fort jag kan kopiera. Banne mig, det här är ju som att jobba under tidspress. Jag saknar det inte.

Haha, nu till en positiv sak. Jag har dragit klart rören till poolen. Lim fulla händerna, sånt som inte ens går bort med thinner. Får ömsa skinnn så det försvinner. Nu ska jag gjuta och fylla i diket. Snart kommer det mer…

Delta i diskussionen

5 kommentarer

  1. jag tackar o bockar, sitter och tar mig en pruttare nu för sängdags. Känns lite som JR i Dallas men det skiter jag i.

  2. Jag tror att bloggerkilarna och tjererna ligger tättt inpå för ett nobelpris. Bara att man kan maila in till systemet är ju kalas. Lim ska man inte ha på händena. Och ge tusan i att sniffa på dem. Sådan är farligt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *