Så ska det se ut

Svenskt kokkaffe och en konjagare, nu är dygnet komplett.
Myser i soffan och kollar på musikvideon med eskimo jim eller var det joe, jag vet inte riktigt. Det kan vara konjagaren som slår till.

Grävt dike hela dan medans grannen två gårdar bort har haft in en hel styrka av maskiner och gubbar för att bygga en utbyggnad eller kanske ett garage och har redan rest taknocken.
Jaja, de har säkert spenderat runt 40 papp på historien.

Medans vi har spenderat 15 och ett badkar med svett. Är rätt säker på att det luktar bättre hos grannen dock…
Kollade på brollan innan han gick och lade sig och sedan just när han klivit upp, riktigt mysko att befinna sig i en annan tidszon ibland. Nåväl, den 20 december anläder jag i Svedalas tidzon för att fira jul, nyår och mycket mer.

Håll i hatten

Delta i diskussionen

5 kommentarer

  1. Wällcomen to Swäden!
    Hur länge tänker du befinna dig här då? (här förresten, jag är i Holland) I Sverige menar jag förstås, eller för att vara riktig petig menar jag när du är i Stockholm så vi kan ”umgås” 🙂

  2. Jaaaaaaaa! Let’s umgås! Vi har precis kommit tillbaka från Prag och har köpt diverse sprit. Så jag känner mig lite inspirerad. Becherovkan är på kylning och om en, två timmar är den nog fryskyld för ett första smakprov.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *