Oj så skoj

Då var man igång igen med renoveringen igen då.
En soldag , resten regn. För tillfället pissar det ner. Mycket konstigt eftersom det har varit soligt och varmt mest hela tiden medans jag var i sverige. Nåväl, jag kapar terracottaplattor till poolen och gör inget åt sprickorna tills experterna har varit hit. Svårt bara att limma när det är blött.

Brigitta har börjat skolan och går sin första riktiga dag där idag onsdag. Nicole knegar på och har accepterat att jobba heltid hos hälsomyndigheten som technical writer. Därmed kommer hon att sluta med bokkrängandet tills vidare.

Nu tror jag att jag ska bygga en ställning för presenning så man inte blir så ömtålig för regn.

Delta i diskussionen

2 kommentarer

  1. Vet du vad? När folk bygger hus här i Sverige så är bästa sättet att hålla jobbarna glada att komma med en eller ett par sexpack åtminstonde en gång veckan.

    Får du det stödet när du stretar där i blötan? 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *