Spik i foten

Man tänker ju direkt på Hasse å Tage och vad är egentligen en spik i foten när det finns så mycket andra hemskheter man kan råka ut för.

Jag kan bara säga att det gör jävligt ont och är bara till besvär.
Lyckades trampa på en spik som satt i en bräda igår, den stack väl upp en cirka fyra centimeter och jag trampade nog in två av dom i min nätta vänsterfot.
Fick inte ut den så jag var tvungen att ta till kofoten. Näe, så farligt var det ju inte men jag var tvungen att ta av skon för att lirka ur den.
Sen var det bara att åka till farbror doktorn för stelkrampsspruta eftersom det var ett tag sen sist och spiken var rostig värre. Han gav mig även penecellin utifall en infektion skulle uppstå. Jajamensan, den kom som ett brev på posten och jag kan knappt gå.
Spik i foten, va faen är de. Handikappad blev jag i allafall. Liggandes mesta hela dagen igår men nu är jag uppe och haltar mig fram.

Immigrationsverket och jag har numera ständig kommunikation med varandra. De vill han fler och fler bevis på att jag och Nicole bor på samma adress och vad jag än skickar så är det inte nog. Eftersom vi inte har några gemensamma konton och alla räkningar och dylika ting står i Nicoles namn så ser det hela lite mörkt ut. Får väl ta och träffa dom och förklara hur det ligger till innan det är klart. Kanske bjuda in dom så får dom se att jag hittar här i huset och vet hur kaffeapparaten fungerar. Då kanske dom blir nöjd. Nu ska jag gå ut och …….gissa……..fixa poolen.

Delta i diskussionen

3 kommentarer

  1. Spik i foten, det låter något det. Själv har jag inget liknande att kontra med. Men jag har ett tips i kommunikationen med immigrantverket: klä dig helt i Nicoles kläder när de kommer på besök. Det om något borde ju markera att du är hemmatam i Aussie-land (och i huset). Eller så översätter du hela din blog så att de fattar läget.
    /Smålandsmankan

  2. Ajajaj, spik i foten på riktigt är inte så kul. Tror jag har trampat på en pärms stålpinne en gång men den gick nog bara in en centimeter.

    Gör migrationsverket hembesök? Det om något borde få dem på rätt tankar. Å andra sidan kanske ni inte bor undre samma tak jämt. Du har ju ditt gröna i plast över poolen ;o) Kanske ser märkligt ut om du sitter där med eremitskägg och en termos kokaffe och sjunger gamla svenska visor som älska mig(som den jag är) när de hälsar på. Gärna i svensk folkdräkt. Också ekar det sådär lite sakralt mellan kakelplattorna. En vacker syn skulle det vara.

    Men det går säkert bra. Ni har ju rätten på er sida för tusan!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *