Ingrid är arger

Som Lasse tidigare påpekade så har Ingrid kommit på besök och hon är arg. Snurrar runt och förstör det mesta i sin väg. Så här ser hon ut:

Hon heter Ingrid eftersom hon härskar på den södra delen av jordeklotet och hade hon fräst runt på det norra så hade det blivit Ingvar istället då man följer bokstavsordningen.
Annat finfolk som är här just nu är Fredrick och Mary som åker runt och ser kungliga ut mest hela tiden. Sen har vi ju Charles från England också. Han är dock inte så populär som varken Ingrid, Fredrick eller Mary så han får tuttar visade för sig var han än går.
Ingrid går det just nu att följa på http://www.news.com.au/ men tyvärr kan man inte följa de andra kungligheterna någonstans.

Fler storfräsare komma skall. Herr Persson och Victoria kommer på besök snart. Om Charles får smeknamnet Charlie så borde Victoria får Vickie. Undrar just vad Göran får, kanske Gory, Gorrie eller bara Gee.

I söndags var Nicole o jag ute och gjorde en förortstur på vesporna och besökte Governor Generals House och Calthorpes House. Fint som snus att fräsa runt i solen för att avsluta det hela med att hämta lite mat i den kinesiska delen av förorten Dickson.

Delta i diskussionen

2 kommentarer

  1. Är det ett krav att stormar och cykloner ska ha namn med nordisk anknytning? Stormen i Småland fick ju sent om sider namnet ”Gudrun” även om Länsstyrelsens förslag ”Den stora stormen 2005” var nära att ta hem segern i den regionala omröstningen. Länsstyrelsen kan det där med namngivning…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *