Delta i diskussionen

6 kommentarer

  1. Jag har läst Da Vinci-koden och blivit anagram-beroende sedan dess. Vågar inte kasta mig in i ännu en cirkel av underfundigheter och katolik-kritik. Dessutom har jag hört att flera av hans böcker är precis likadana förutom att de utspelar sig i olika städer. Tycks vara en garanti för att göra snabba uppföljare…

  2. Om man ful-tjackat sig trött på anagram kan man börja med palindrom. Ett av de kortare palindromen är ”kuk”. Ett längre är ”sirap i paris”. Ännu ett är ”Bara i Modo stör Moses sin son, Nos-Nisse, som röt ”Sodomiarab”.”

    För att inte säga ”Märk stupid abrakadabra: ur fin ränsel lyfta rappa japaner samma mimosa som i mammas rena pajapparat fylles när ni fruar bada karbad i putskräm”

  3. Lasse känner sig förbryllad. Själv blir jag lite livrädd när jag läser denna tråd.

    Först bror som gladeligen vandrar på schizofrenin soliga stig pratandes med sig själv. Sen den där sista dåren som ger sig i kast med meningar vars innehåll liknar dem Katt-Sune i Hamra lämnade efter sig i fullklottrade kollegieblock.
    Har tidsomställningen gått er åt hjärnan pojkar?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *