Fantastiskt

Jag ger mig faen på att freebsd är helt fantastiskt för nu har jag installerat det fyra gånger. Nu ska jag installera mandrake några gånger innan jag bestämmer mig. Vi får se vilket som känns bäst att installera, för att använda något av dom lär jag ju aldrig göra.

Annars sitter väl alla och kollar på charles och camilla i england när de nu ska vigas. Det gör vi här just nu och det är fantastiskt tråkigt. Jag tror jag återgår till configfilerna och en liten pruttare.

Delta i diskussionen

4 kommentarer

  1. Förutom Mandrakeinstallationen så funkar även ett par Hobgoblin. Tror det ska finnas i Australien. Det är kalasgod mörk lager. Nu skojar jag inte utan den är verkligen god. Inte Newcastle Bronw Ale god utan ännu godare. Dyr är den också. ”What’s The Matter Lagerboy, afraid you might taste something?” låter reklamen.
    Vad blev det för pruttare?

  2. När det installeras så ska det installeras ordentligt. Det låter som ett gott arbete!

    Jag vill också tipsa om Nils Oskars Farm Ale som nästan når upp till Nils Oskars Kalasöl. Men fan vet om det ändå inte doftar bättre. I alla fall precis hemkommen efter jobbet.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *