Torsdag ska det vara

Min kära vän M ställde sig frågan till om det verkligen är torsdag som gäller för det hetaste ryktet just nu: itunesstores öppnande. Och visst är det torsdag-natten-till-fredag på sedvanligt tälta-utanför-ingången-vis.

För övrigt var morgonen den bästa på länge. Uppskrämd i ottan tog jag mig tvärs genom stan för jobb i K vid åttarycket. Solen sken mig oförtjänt lycklig hela vägen och småfögglarna måste ha knarkat sig höga på hampolja och kärleksörter. The Congrats höll mig sällskap genom tunnlarna. Det går inte att plugga nog mycket för den gruppen.

Delta i diskussionen

2 kommentarer

  1. Jag tycker Congrats får oförtjänt mycket promotion på den här bloggen. Det finns en viss jäv-situation tycker jag. Och en och annan uggla i mossen också för den delen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *