Who´s that girl?

Nej, jag kunde inte hålla mig jag.
Gick förbi en skivaffär i K på lunch och så stod den där. Robyns nyaste och då kändes ryktet om itunesstore alldeles för avlägset och osäkert. Så jag köpte. Hederlig cd-skiva, blankplats och fint. Och det är inte en vanlig Robynskiva. Det är en superrobynskiva. Som om jag smaskat ihop allt jag gillar med Robyn tillsammans med hundra kilo pophits-shit och kryddat med elektro, små mangaversioner av MissyE och glaserat allt med finlirspopsglasyr. Upp med långskeden och hugg in! Inte ett spår som inte läker sår.
Kool detalj (när man nu köper skiva i blankplast i butik) är cdboken. Inte ett enda ord, bara fem identiska bilder på R förutom ansiktet. Som med små små medel faktiskt är helt olika varandra. Många olika i en.
Som du och jag och dom andra.

Delta i diskussionen

3 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *