Importera film, inte roligt

Har nu fräst över 14 timmar hemvideofilm från kamera till dator och skrivit innehåll till varje band. Herrejävlar vad tid det tar. Sen bränner jag ner det på DVD. Tur man har 320 GB hårddisk och en massa DVD skivor annars skulle det inte gå så bra. Just nu ser jag min bror och syster besöka det nya statshuset i Canberra. Det var ett tag sen och de har banne mig inte sett detta ännu. Nu får jag ta mig i kragen och skicka hem en par kopior. Eller kanske lägga upp den fina 13GB filmen så den går att ladda ner över 256 kbps linan, näe.

Nicole jobbar medans Brigitta dansar balett och jag har inte satt in fönstret idag. Beror nog mest på att jag sov till tio i elva. Jag har aldrig varit så morgontrött som här i Australien och jag kan ju knappast skylla på jetlag fortfarande. Fast jag gick och la mig elva. Skärpning.

Delta i diskussionen

1 kommentar

  1. Åj åj åj åj!!! Du ska veta att detta är nyheter som jag längtat efter. Det ska bli tittfest när det mycket efterlängtade filmpaketet kommer!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *