22 bilder

Oj, vilken helg. Vårvernissaget i Edsvik avlöstes av våryra kring grillen i R. En äkta Weber dessutom. En helt överraskad K, tagen på sängen av att gubben hennes fixat och donat och lockat dit oss alla att dela stordagen. Lördag var en riktigt helgdag.
Och medan vi njöt stordrag av solgass och de gick runt i shorts i Örebro började snön sakta falla i H. Två dagar senare rapporterar farsgubben att de har ett 14 centimeterstäcke nysnö över utemöblerna. Han hade precis stampat av fötterna efter att ha plogat upp en bit av gräsmattan för de köldchockade fåglarna. Sverige är rätt avlångt ibland.

Delta i diskussionen

5 kommentarer

  1. Hur kommer det sig att är det så kul att kolla andra folks foton/dagböcker/renoveringsprojekt? Finfina bilder. Man blir nästan lite hemsjuk.

  2. Ja, vilken dag! Och vad roligt vi hade! Fast jag var lite nervös först, men allt var som bortblåst senare på kvällen när allt grillat kom på bordet…supertjusigt upplagt! (både bilderna och det grillade, hehe)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *