Måndag och solsken

Upp efter sjurycket nånstans. Nicole iväg till jobbet före halv åtta, konferens på gång. Brigitta har vinterlov i tre veckor med start idag.
Katten sitter och tittar ut genom fönstret på folk som går förbi på väg till jobb, skola, träning, religion, hem och sådant som folk går till på morgonkvisten.

Jag lägger tegel, har påbörjat den andra raden och det går mycket snabbare än den första. Ska till tandläkaren idag, igen. Var där två gånger på fredag för att limma fast temporär tand, det höll tills måndag morgon. Nu ska den permanenta in i allafall.
På tal om permanent, jag är har nu permanent uppehållstillstånd sedan onsdagen den 22:a juni 2005. Känns riktigt bra, nästa steg är medborgarskap om två år.

På onsdag åker vi till Rockhampton ”The beef capital of Australia” och hälsar på Nicoles syster med familj. Ska bli skönt med lite sol på bleka magen. Ska vara där i tio dagar och även besöka Fraser Island.

Nu kom sopbilen och tömde återvinningstunnan. Satte upp fyra garderobsdörrar när det regnade som värst. Blev riktigt bra om jag får skryta på mig själv. Handtag och färg återstår dock, sammalika för sovrumsdörren som är uppsatt.

Delta i diskussionen

2 kommentarer

  1. Grattis till skapet! Det är ju fint att slippa myndigheternas dribbel.

    Ha en underbar semester. hälsar vi från Hamra som just i kväll har modiga 7 grader varmt på termometern. Och snart juli. Härliga tider…

  2. Fraser Island… Lite avundsjuk blir man ju. Men har du inte märkt att det är vinter? Skall ni campa mitt i vintern?!!! Ni kommer få frost skador.

    I går fick jag en inbjudan av borgmästaren att komma på medborgarskaps cermoni i Juli. Så efter nästan 10 år kommer jag att bli en fullfjättrad Aussi.
    Fast jag får nog skjuta på det lite da jag åker till Sverige på Söndag. Finns det nått jag skall ta med mig tillbaka? Kanske en 91:an…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *