Priestweekend in Fågelsjö

Årets prästhelg i Fågelsjö var en utdragen historia. Istället för endast en var det i år hela tre festfyllda helgdagar med spelmansstämma, originalfestival och den vanliga prästrodden. Jag skryter bara med att ha varit på den senare men min syster och O kikade på originalfestivalen där gummar och gubbar ljög sig blå i ansiktet om varandra och äldre tider. En härligt tillställning där det också såldes fantastisk getost som med fördel doppas i elvakaffet.

Här är tre bilder från söndagen då prosten tågar ned till bron med sin rorsman för att sedan lämna Fågelsjö per eka. Kvar står vi i menigheten vinkades med våra näsdukar adjö.Delta i diskussionen

3 kommentarer

  1. Jag blir alldeles till i mig i mina nationalromantiska kalsonger. Broder, det du fångar med fotograferingsapparaten är ett Sverige som jag inte sett på länge. Tack för att du förgyller vår vardag.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *