Lösning till Melodikrysset

I lördags löste vi Melodikrysset som vanligt. Trots att herr Eldeman varnade att det skulle vara extra svårt knäckte vi hela – förutom en enda ynkaste fråga. Den om hon svenska jazzsångerskan. Gissningsleken fortsätter eftersom det finns rätt många ledtrådar i ett nästan hellöst kryss. (Bland annat börjar hennes namn på N)

Varför skriver jag om detta då? Jo, jag tittade in i statistiken för denna sida och bland besökarna hade jag en som hade googlat på just melodkrysset nr 35 och ordet lösning. Träffen som dök upp kan inte ha varit vidare belönande. Så lite för att retas skriver jag mer om det för att se om andra är på jakt genom google efter facit. Men inget facit här inte.

Men gissar att det borde finnas en irc-kanal som kokar under timmen mellan tio och elva på lördagsförmiddagarna också. Om inte borde det genast startas en.

Eldeman for president!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *