Så har vi träffat knugen

Nicole, Brigitta och jag pälsade på oss finkläderna och åkte iväg till svenska ambassaden denna morgon glad i hågen. Inbjudan och frågan om vad man säger till kungen om man får tillfället att säga nåt överhuvudtaget låg var packade.
Åt ingen frukost eftersom jag vaknade allt för sent för sådan utflykter så frukosten bestod av en par glas skumpa och två köttbullar, dock inte lingonsylt.
Vi lyssnade till svenska skolans kör och sedan talade ambassadören om hur trevligt det var alltihopa och sånt. Sen var det bara att bilda kö till kungaparet och hälsa på följande personer i följande ordning: Ambassadörens man, ambassadören, kungen, silvia och till sist Leila Freivalds.
Innan kungaparet stod dock en man och en kvinna som sa nåt i stil med, säg gärna namet när ni hälsar. Jag började direkt fundera, mitt eller deras namn? Sen var det dags att hälsa och Nicole och Brigitta sa saker så som hej jag heter Brigitta och it’s nice to meet you och fick fina svar. Jag mumlade nåt och mitt namn och tittade ner i marken.

Sen åkte vi hem för Brigtta hade faktiskt feber och jag var mer dragen än mätt.

Delta i diskussionen

5 kommentarer

  1. Regeringen håller på att ändra terrorlagarna och jag tror detta bara är spel för gallerierna för att få medhåll för nya lagen.
    Det är bara mygel och skumrask när det gäller politiken.

  2. Då kanske ni smittade Knugen och Sliva. Det vore något. Något som levt inom er lever nu inne i Knugen och Sliva. Koolt.

    Jag är grovt avis. Vad hade de för händer? Kan tänka mig att kungen har små barnrumpe-lena blåblodshänder. Kanske lite blodspränga av allt supande. Medan Silvias var mer ärrade av allt korvstoppande och påtande i den lilla trädgården på Drottningholm.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *