Yr av pudersnön

Tack för de goda orden! Det är en lisa att börja trampa på i pudersnön igen. På jobbet för andra dagen i rad. Små, små portioner av ny verklighet är bra. Besöket i arbetslivet igår gjorde mig visserligen alldeles yr och tjock i huvudet, men det försvann när jag kom hem till dalen igen.

Idag tar det längre tid att bli yr och det måste vara ett bra tecken.

Igår var också för ”första gången träffa C:s familj”-dagen. En aning nervöst i förhand men alldeles tryggt och lugnt när det väl begav sig. Naturligtvis bor även systern med familj i vackra dalen. Så det var gångavstånd till sängen sedan, och o´boj vad sköna lakanen var välkomnande.

Nu ska jag ta skägget på en promenad.

Delta i diskussionen

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *