Hej igen

Tack o tack allihopa i gamla Svedala som gjorde resan dit så fantastiskt fantastisk. Nu åter i Australien och till verkligheten med allt vad den nu innebär. Resan tebaks gick finfint, lyckades till och med möta upp med Wai-Ki i Hong Kong. Brigitta, Nicole, wajje och jag var ute och åt två kvällar och det var mumsfilibabba.
Blev klappförkyld en dag och en natt, sen släppte feber, snuva och nästan all halsont.

Lyfte sönder ryggen igen när fetväskan skulle upp på vagnen så nu har jag varit till två kiropraktiskt kunniga människor. Känns riktigt bra igen. Den sista fixade till och med handleden som har smärtat i flera år nu.

Var på jobbintervju idag, gick fint. Dom visste inte riktigt vilket jobb jag sökte och började käbbla med varandra och till slut så hade dom lyckas förvirra mig med. Till slut enades vi att det var nåt om att att konsolidera servrar. Tycks vara på var IT-chefs läpp i denna branchen. Skulle pågå i sex månader, javisst sånt har jag gjort förr vettu sa jag. Tackade för mig och lämnade sammanträdesrummet lite smidigt i min blankpolerade kostym.

Katten väger sju vråltunga kilon efter sin hotellsemester, funderar på att starta ridskola snart. Just nu ligger Brigitta i soffan och tittar på ölreklam och Nicole är ute med polarna. Jag ska ringa mamma.

Delta i diskussionen

3 kommentarer

  1. Ajjaj, låter som att du ska ta det lugnt med lyftandet ett tag. Det var förbaskat roligt att ha er här. Puss på er allihop. Jag jobbar vidare på min teleporter så vi kan ses över en kopp kaffe till helgen.

    Låter som ett intressant jobb. Konsolidering är mode just nu men ett bra sådant.

  2. Jag sliter mitt hår för att få till det men transmuttern har brakat och på skroten var det slut. Antagligen får de in fler till hösten. De överliggande transmutterskruvarna brukar släppa i sommarvädret vilket gör att de underliggande finns i överflöd.

    Folk är som tokiga. Vill bara ha nytt och nytt. Jag säger då det.

    Fan, vad jag jiddrar. Det är inte ens roligt.

    Har ni skaffat webcam än då? Hörde något om att ni skulle hyra någon IT-kille som kunde installera?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *