Tillbaka!

Nu var det på håret. Att trogen.nu adressen gick om intet. Glömsk som jag är tappades minnesanteckningen bort om att förnya domänen. Så rycker broro in som en gyllenstrålande ängel och klarar skivan. Så nu: tillbaka!

Och för att fira återuppenbarelsen kommer snart en härlig nyhet. Mitt liv går just nu i flyttandets tecken. I helgen blev jag den stoltaste och lyckligaste sambon på planeten och snart är det dags att även flytta ihop virtuellt. Med stor inspiration från bakelit.com ska härligheten avtäckas innan första doppet för säsongen…

Delta i diskussionen

3 kommentarer

 1. Tack, jag kommer!
  Ja, på inflyttningskalaset alltså.
  Och då tänker jag främst på det i verkliga livet, men ordnar ni ett virtuellt kalas är det inte omöjligt att jag tittar in där med.
  Kul att du är sambo, det är grymt kan jag berätta.

 2. Supergrattis från oss på Bakelit! Kul! Och så när jag ändå lämnar avtryck… ni kommer väl i augusti?
  Och apropå fest.
  Har långtgående planer på en gigantpicknick i Hagaparken den 3:e juni. Vore kul om ni ville komma förbi!

  Visst är det kul att kommunicera via blogg…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *