Trogens riv o bygg

Nu är väggen mellan tvättstuga och kontor riven. Tvättmaskin och torktumlare flyttade, likaså vatten och avlopp. Det tog en stund då vi var tvungen att lägga in två stödbalkar i taket. Isolerat en vägg och ska väl till och spika upp gipset nu då. Lägger på nytt i taket mens vi ändå är igång. Här får ni en taskig kamerabild att titta på:

Börjar kneget den 29:e Maj. Nicole skjutsar Brigitta till dansträning och handlar middagsmaten. Katten tvättar sig på soffan och jag sitter här och skriver.

Nu ska jag ta och titta på hur man kan förlänga en annan balk i taket för att riva nästa vägg. Denna rackare:

http://marten.trogen.com/images/DSC00004.JPG

http://marten.trogen.com/images/DSC00005.JPG

http://marten.trogen.com/images/DSC00006.JPG

http://marten.trogen.com/images/DSC00007.JPG

Delta i diskussionen

4 kommentarer

  1. Din eminenta sida dyker upp där man minst anar det. Har problem med min Blackberry-installation och googlar frenetiskt efter en lösning.
    ”exchange sp2 blackberry ” med bara svenska resultat ger din sida som 11:e träff. Tyvärr har du ingen lösning 🙂

  2. Riv och bygg var ordet. Du kör så det ryker bjojsan, härligt att se. Man blir ju råsugen på att själv bygga tak på balkongen eller nåt. Det regnade in på nya mattan igår. Men som hyresgäst är det inte mycket man får spika i förstås.

  3. Hej svejs!
    Bra att höra att ni kom helskinnande tillbaka till Aussie!
    Detta med renovering är numera vardag även för oss här i Iggesund…efter Manges framfart i helgen så har vi numer inget golv i halva källaren…hmm…försöker hålla mig dörifrån ja när bygg dammet ryker. Jobbigt där med rörisen…synd att det är lite halv långt till Australien, annars så hade jag kunnat skicka Mange med rörposten….jaja hoppas det går bra ändå!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *