Bo i Bromma?


Bild-5

Originally uploaded by Brillo.

Läste Svenskans nätedition häromdagen då det skrevs i alla medier om hur medellivslängden skiljer sig mellan olika stadsdelar i stan. Och rätt oväntat rapporterade svd.se om hur män nog bör hålla sig borta från just Bromma.

Vet inte vad det är som gör det så farligt för just oss män i Bromma. Kan det ha något att göra med flygplatsen eller kanske den höga andelen villor just där?!
Vad tror du?

Delta i diskussionen

4 kommentarer

  1. Jag tror att männen i Bromma har kommit på något smart sätt att stanna åldrandet i en optimal ålder. 30,4 år. Egentligen blir de typ 94 men ser ut som 30,4-åringar allihopa. Tror jag läste om det någonstans…

  2. Jag trodde att de dog av besvikelse. Efter bromma, vad?
    Men J:s teori låter intressant. Men om man passerat 30,4, är det kört då? Kan man inte stanna på 39,11?

  3. Båda teorierna är onekligen intressanta. Men jag tror mer på det där med kaniner som blivit överkänsliga mot testosteron och drar ned alla arma män i sina hålor och tuggar på dem. Eller så är männen så trötta när de kommer från jobbet i sitt lämmeltåg från tunnelbanan att de helt enkelt trillar ned i en brunn, en efter en, skymda av sina grande caffe latte. Eller så är det jag som åker dit och leker Conan Barbariskan på Brommaplan varje kväll efter midnatt. Vem vet? Hur som helst; tur för dem. Bromma är förbenat trist.

  4. Ja nu har vi tre, nej fyra, nej fem, fullt troliga förklaringar. Kaninmodellen känns extra sannolik tycker jag eftersom vi alla kunnat notera hur många och välmående stans kaninerna blivit. Speciellt i Brommatrakten. 39,11 låter lite som feber. Har du provat treo? Tror man kan komma ner till åtminstone 37.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *