Snurrar runt som en ängel

Grapetonic plus gin blir inte en gintonic. Utan en liten grogg med ginbett i baken. Men det är ju heller inte så illa. Många goda saker kommer smygande utan att berätta det minsta innan.

I morse vaknade jag av ett sms. Innehållet satte smak på hela dagen. Natten hade nämligen passerat men i Snurrarsmyg lämnat värsta presenten. Första snön hann knappt lägga sig förrän den runnit bort i rännilarna. Men nu: den andra snön. Och den ligger fortfarande kvar! Smög genom den till affärn nyss, och i mörkret förvandlade den HighValley till en tyst by, där vi som möttes på vägen bekräftande såg varandra i ögonen. Lite lättare i stegen och med bröstkorgarna något yvigare och armarna lite mer fjäderlika.

Såg förresten Björn Ranelid på tv igår. Karln är ett geni. Lite i smyg.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *