I tell it like it is.

Först om först. Bruce Springsteen & The E Street Band på Stockholm Stadion 7 juni 2009 var fantastiskt. Alldeles annorlunda än i Gbg ifjol och nu från vad som kändes som parkettplats. Mannen är så knasterfull av kärlek och gör inget annat än vräker ut den över oss andra. Att gå hem var att flaxa genom en helt ny stad. Med värkande fötter men väldigt lätt hjärta.

Sen och nu. SEMESTER! Kärleken överraskade med bubbel väl hemkvistad, och regnet bara studsade skrattande ned på vägen hem. Och jag till och med log mot lilla tjejen som ”ringer-du-med-tele-två-eller-comvik”-ade mig på byn. Oerhört är vad det är.

Delta i diskussionen

1 kommentar

  1. tjohooo. grattis till att ha lyckats sträva sig fram till den efterlängtade semetern, sköt om er och ös på med bubblet

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *