Tre snabba och en till

Nu är det vår. Det säger tecknen omkring mig på det mest högljudda sätt. Här ett från i förra veckan. Och ett i denna vecka. Samt det från i morse, men det är taget inomhus och ska bli en bädd att vila tungan för katten. För någon vecka sedan odlade jag upp lite av det som kallades ”prydnadsgräs” på affären. Allt för att ge henne något att beta av. Men det ratades. Däremot lät hon det bli en mjuk plats att vila middag. Somnade med huvudet mitt i grönskan. Vilket inte heller är så illa. Men denna sort kanske fyller dubbla funktioner.

Sen denna man. Som jag ska skriva något lite längre om strax. Han satte sina spår.

 

Delta i diskussionen

2 kommentarer

  1. Åh så sköna bilder. Våren är så välkommen i Svedala, det ser man ända från andra sidan globen. Härligt spirande groddar för katt och själ.

    1. Sant! Idag har vi t o m varmare än ni! Åh kolla in på flickr nu, ny bild på gräset, växer järnet!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *