Vi mumsade AW på jobbet häromveckan, därav den ölflaskeprydda bilden ovan.

Ikväll mumsar vi första glöggen. Allt medan Tony Bennett gjuter den italienska kärleken i gratinerad äggplanta med dubbla sorters ostar, i trippla lager. Och glöggsmaken blandas med dofter av vitlök, tomat, färsk oregano och stinget av peperoncinonononnon.

Ute vräker ju gråvädret ned värre än illa. Snön är efterlängtad nu.

Dagens recept kommer ur den förtjusande våldsamma och blodiga Recipe for murder .

Lika god läsning som skräckinjagande. Här hittar du recepten på Hannibal the Cannibal Lectors kalvbräss, Patrick Batemans Roastbeef samt kvällens anrättning: den inte lika kända Maggie Manzonis Eggplant Parmesan.

Alla lika insmickrande som fullständigt slutgiltiga en söndag som denna.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *