Regn, jag gjuter ändå

Detta regnande fortsätter och diket för grunden hinner inte torka upp förrän nästa skur kommer. Börjar snart luta åt att täcka över det hela med en monsterpressening om det här ska fortsätta.
Nåväl, jag har ett stort parasoll som jag har ställt över filterlådan istället och fortsätter där. Har gjutit första halvan och ska gjuta nästa inom kort. Synes nedan.
Just som jag sitter här och skriver så börjar det smattra mot rutan igen, vojvoj. Igår kom det en laddning med snus, fina fisken. En nödsändning från bror och ett lass från http://www.snusworldwide.com så nu finns det så man klarar sig ett tag.

Var och kollade på vattenåtervinningssystem igår till ett ställe där dom bygger ett nytt hus, ser riktigt bra ut att kunna vattna i trädgården fast vattenrestriktioner sätts in. Det blir en investering men man kommer ju spara en par kronor per år på vatten…
Så nu är det dags att sätta sig vid skrivbordet för att rita upp en dräneringsplan för det hela.

Delta i diskussionen

2 kommentarer

  1. Fina fisken med snuset killen! Även om jag erkannerligen kunde ha vart snabbare. Men men.

    Dränering skulle vi ha behov av på denna sidan klotet också. Här är höstpissandet i överlag och när snön kommer är det ingen som vågar sia om. Men det blir en befrielse.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *