Hohoo

Det har inte regnat på två dagar nu. Imorgon beställs armeringen till grunden. Kallas trenchmesh på byggaustraliensiska. Lägger på grundlagret för kakel i poolen. Bara solen kan fortsätta skina nu så är vi på väg igen. Det tog en halv dag att tömma poolen efter det sista regnet.

Tar mig nu en skvätt elvakaffe. Riktigt kok med bitsocker och en pris. Hujhuj, se opp i backen.
Har gjutit klart filterlådan nu. Bara att lägga tegelplattor över och sätta dit locket och det görs när vi satt dit allt kakel i poolen.

Var till massör torsdags med axeln. Var helt återställd tills på fredag. Nu är det samma lika. Får väl gå dit igen då. Ett väldans tjafsande med denna kroppsdel. Jaja, nu ska jag inte sitta här och klaga.

Såg Bridget Jones dagbok del två i Söndags. Den får tre armeringsjärn av fem möjliga. Del ett var betydligt bättre.

Delta i diskussionen

4 kommentarer

  1. Tja, men det kräver nog att magen inte är i olag. Pricksäkerhet a la Robin Hood krävs nog annars.

    Men hur tömde du poolen utan pump? Många disktrasor och en rejäl plåthink?

  2. Utan pump är en hävert klart smidigast. Bara att gräva ett djupare hål på sidan om och hoppa ner och börja suga för glatta livet. Har man använt det som ser ut som ett utedass som utedass kanske sugrör inte är att föredra. Det är stor risk för klumpar (och stopp) i röret.

  3. Det är stabilt. Som utedass vet jag inte – ännu.
    Tömde poolen på följande sätt:
    En hing på marknivå som hade en slang till en lägre nivå. Sedan var det att häva hinkar med vatten över kanten till den hinken. Jävligt jobbigt med andra ord.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *