Ytpreparering – Surface preperation

Jag har upptäckt att ju mer tid man lägger ner på förarbetet, ju mindre tid behöver man för själva slutklämmen.
Kanske låter självklart men jag har nu sett det i praktiken när vi börjat kakla poolen. Har spenderat åtskilliga timmar på att få ett slätt och fint underlag för kaklet och nu går själva kaklandet som en dans. På med det vattentåliga, kemikalietåliga klistret och sedan kakel. Tjing tjong kakelföljetong.

Idag var det cirka 30 hela dagen och det fortsätter vara kanonvarmt ännu och klockan är nu 10 på kvällen. Fantstisk omställning. Två dagar till med det här vädret så kan vi gjuta grund. Tog av mig på överkroppen när jag höll på i poolen och det tog inte mer än 10 minuter innan ryggen brann. Ojoj, jag förstår att det bara finns solskyddskräm med 30+ i huset.

Delta i diskussionen

3 kommentarer

  1. 30 plusgrader? Ska det vara manligt? Här har vi så jäkla kallt så isbjörnarna strejkar och vill vara inomhus. snålblåst, yrsnö och blött. Bara att värma glöggen och stanna inomhus.

    PS. En fråga: Är Hamras bästa restaurang= Hamras enda restaurang?

  2. 30 grader? Shitpommfritt alltså. Här är som sagt snö. Men jag tycker det är rätt fint. Blir en fin omställning när du kommer hit. Glöm nu inte vinterkläderna!

    PS: Jag har också hört en massa om den där vildmarksrestaurangen men aldrig sett den. Finns den på riktigt verkligen?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *