Måndag

Sitter ute i trädgården och mäter ritningarna och dubbelkollar diket för grunden innan vi gjuter. Mäter och mäter om. Passar på att rita in vatten, dränering och elektricitetsplanen. Är inte helt säker på om vi ska dra en gasledning upp till badrum nummer två för att värma vatten. Gas är billigare än el men det finns både el och gasdrivna direktvärmande vattenvärmare så det osäkert ännu.

Fick en 91:an kortlek på posten idag. Tack käre mor, nu kan vi spela poker med riktiga kort. Bäst man lägger sig i hårdträning inför sverigeresan då jag misstänker att det blir en par parti femhundra. Vi har kaklat klart hälften av kaklet inuti poolen nu.

Vi var iväg till ett labratorium för att kolla om skivorna som de byggt vissa delar av huset innehöll asbest, jojomen nog var det asbest allt. Det australienska företaget som tillverkade dessa skivor är i blåsväder då de inte betalar ut pengar till de som fallit offer. Det är nåt på tv:n varje kväll så alla är jätterädda för att ens titta på en skiva innehållande asbest. Bara man har skyddsmask så är det ingen fara.

Jag och Nicole var och fiskade igår. Om man kan kalla det fiska. Vi packade en korg med mat och gick nog mer in för att njuta av maten och solen än själva fisket. Om vi fick nåt? Näe, men mätt blev vi.

Delta i diskussionen

3 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *