Doktor käft

Hujhuj så hade man varit till tandläkaren igen då. Denna gången var det början till ett hål som lagades. Det gjorde förbannat ont när man drack kalla och varma drycker. Nu är det fint som snus igen.
En mycket rolig man som är tandläkare. En kines med mycket dåliga engelskakunskaper. Varje fråga får upprepas tre gånger och jag fattar ändå inte vad som sägs. Idag frågade han vilken tand det var problem med och tröttnade efter den tredje upprepningen och istället tog fram blåsapparaten och blåste på tänderna tills jag skrek. Då hade han hittat rätt. Ajaj.

Det regnade idag. Blev trött på att vänta tills det slutade så jag kunde greja utomhus och rev istället en innervägg. Stora rummet blev större. Hupp.

Om 15 minuter ska vi iväg och kolla på Brigitta när hon är med i teaterversionen av Peter Pan på hennes skola. Sista veckan för henne nu, sen är det sommarlov och iväg till en ny skola. En skola där man inte blandar pojkar och flickor, intressant.

Delta i diskussionen

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *