Tebaks i Australien

HejHopp så var man på andra sidan igen då.
Efter en herrans massa resande så ankom jag till Canberra airport klockan 21.30 på tisdagskvällen. Möttes av Nicole, Brigitta, Tracy och Marc. Resan gick finfint, sov en hel del, tittade på dåliga filmer och åt.

Det enda som kunde gått fel på hela resan företog sig mellan Högdalen och Arlanda då min taxichaffis bokat upp sig på lite väl många jobb samtidigt. Han körde i 150 kmh till Arlanda för att hinna till nästa körning i tid.

Har sovit något fruktansvärt mycket. Natt som dag men känner mig någorlunda omställd nu.
Kom tillbaka till några härliga överaskningar. Var ut och kollade vad jag skulle göra med poolen härnäst och såg då att två sprickor som jag lagat var där igen. Härliga tid, det är skönt att man inte får tråkigt. Det är antagligen djupare än jag trott och nu blir det att armera om poolväggen.
Tror jag bokar en biljett hem och stannar där…

Delta i diskussionen

4 kommentarer

  1. Du är så välkommen till kylan igen – jag har ju en hylla som nån måste sätta upp…behövs inte ens någon armering.

    Sova fruktansvärt mycket låter fruktansvärt skönt. Var en tidig fågel på jobbet idag, som en avslutning på veckan. Desto skönare är det att larva hem nu.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *