Påsken är över

Åter i Canberra efter påskfirande i och runt Broulee vid den södra kusten. Fejksurfade, spelade tennis och badade. Drack ingen toddy och åt inga ägg men grillade och drack pilsner istället.
Ska tillbaka till samma ställe denna helgen med grabbarna grus. En helg med golf, tennis, surf, fotboll och gudfadern på dvd. Det är manligt det.

Lyckades med bravaden att spräcka två av de nya teracottaplattorna igår och var nära att börja grina. Det var bara att bila bort och sätta dit nya. Går allt enligt plan är det målning på måndag. Ska ”bara” göra rent poolen och gå över ytan och se så det inte är några ojämnheter som måste slipas ner. Har fått offert på takstolar, runt 20-25000 för tillverkade som det är bara att sätta dit. Ska nu försöka få ner priset på betongplattan från 55000 till något mindre. När det är mörkt så ritar jag el, vatten, avlopp och brandlarmsplaner.

Ikväll är det dags att träffa all Brigittas lärare och se hur de tycker att det går för henne i skolan. Ynka fem minuter med varje får man sen vidare till nästa. Nu ska jag gå ut och skjuta hunden som står och skäller nästgårds.

Delta i diskussionen

4 kommentarer

 1. Golf och tennis! ”Manligt”? Nu är jag bekymrad för dig. Det är dags för en helg i Hamra igen tror jag.

  Manligt är att:
  -Köra skoter tills ögonbrynen fryser ihop.
  -Fälla stora granar över elledningarna.
  -Dricka dunk.
  -Fisa högt

 2. Tennis och golf är icke så manligt nej, det är helt rätt. Jag syftade mer på fotboll och gudfadern. Fick en hel del bra ideer där av Lasse.
  Det får bli skjuta hunden istället för katten tror jag.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *