“Min enkla stil”

Trodde jag skulle gå miste om mina femton minuter med bländljuset i ögonen. Men det dröjde ju bara någon vecka innan mina visdomar tog sig från mötet på gatan till tidningen.

Visserligen förändrades frågan något på vägen men det blev ju roligare att läsa. Och att se sig själv, som sig själv, i nationell media ger ju mersmak. Därför startar nu en veckolång spalt: ”fråga Magnus vafan som helst!”

Lovar och svär att svara på alla frågor med hjärteroten intakt.

Delta i diskussionen

3 kommentarer

  1. Ojdå, en frågespalt med hjärtepatos. Nejmen då får det bli den där om oskulden. När tappade du den egentligen och är det ok med killar som tappar den och sedan aldrig hittar den? Du har alltid vägrat svara tills nu. Jag passar på med en till: Din enkla smak – kommer den från mödernet eller fädernet tror du?

  2. Du följer din brors fotspår. Han har förekommit i liknande sammanhang i nationell media. Kommer inte ihåg frågan men han var bakis och likblek på bilden. Har du klippet kvar på honom?

  3. Jag tycker Bladet borde lagt till att din stil inte alls är så ”enkel”. Den är ju brat-wannabe-ibland-när-jag-ska-på-kundmöte-avancerad…

    Min generande fråga blir då som följer: ”Hur många sockerkakor går det på ett ägg?”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *