Magnus svarar:

Kära ”din enkla smak – kommer den från mödernet eller fädernet tror du”: min smak är knappast enkel utan oerhört komplex, varierad och aningen böjd. Min stil däremot, och nu citerar jag Aftonbladet, är enkel. Befriande enkel när jag tänker på det.

Kära ”brat-wannabe-ibland-när-jag-ska-på-kundmöte-avancerad…”: Tack.

Kära ”Har du klippet kvar på honom?”: Naturligtvis. Skannar och lägger ut.

Kära ”När tappade du den egentligen och är det ok med killar som tappar den och sedan aldrig hittar den?”: Absolut inte. Här vill jag passa på att tipsa om sätt att få tillbaka saker som ni förlorat. Som förhållanden, eller i ditt fall din värdighet. (Kudos till ”världen bästa älskare”)

Delta i diskussionen

3 kommentarer

  1. Att tala är silver. Att tiga är gulligt. Så där blir det när man har för mycket fruntimmer omkring sig. Allt är gulligt och sött. Oh, en sådan söt och gullig skoter. Sade han med vän stämma och ett gulligt leende på svaj. Grannen har en scooter. En blå från skuttitallet med två hjul. Den är kalassnygg. Själv sitter jag här i finaste gåbort-gabardinkostymen och blir förolämpad i din blog. Jojo, vad är det för värdighet jag ska ha tappat och var isåfall? Jag har letat överallt men hittade den till slut i mig själv. Det var nästan så du lyckades lura mig. Tokfia. Puss och kram från Aftonbajset.

    /Magnus (red. Sexpressen)

  2. Hoppeli boppeli. Inte lätt det där med humor och text och internet. För inte var det förolämpande jag ville vara. Börjar grina om du trodde det.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *