Ola rules the f:king blogger kingdom

Ja, vad säger man. Gubben vet hur man ger en uppsträckning. På nolltid känns det som om man nog kanske borde anstränga sig lite mer i detta. Något som märks på också brors ivriga ord.

Så. På teve ger de insulinöverdoser till varandra sjungandes Mozarts requiem. Stämmor som dånar i öronen under hemgång från måndagar som jäst över. Det är då the Congrats fullt stiger till sin rätt. Större, tyngre och som en smorning för självet. Kan inte låta bli att tipsa alla och allt.

Annars då. Tja, jämna plågor i ojämna omgångar. Rock on.

Delta i diskussionen

4 kommentarer

  1. Det finns 3 st sidor jag brukar gå in på när jag har tråkigt:ljp.se, mil.se/int och trogen.nu. Dom 2 första känner jag att jag inte har så stor möjlighet att påverka, men den sistnämda däremot den kan jag i allafall ”peppa” lite. trogen.nu är liksom mitt fönster in i Svedala och Australien, det står oftast (läs jämt) mkt mer underhållande saker på trogen.nu än ljp.se. Så därför måste jag ju se till att ni inte ligger på lat-sidan.

  2. Jag håller med om att frekvensen på den här bloggen inte anstår ett varumärke av Trogen-kvalitet. Så rättning i leden och allt det där… Men jag skulle också vilja se lite militär-bloggning (som jag förstått är föreslaget). Bilder och text från den fredsbevarnade vardagen. Kör hårt…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *