Poolen klar, tjofaderittan

Bilder kommer men inte än. Inget vatten i ännu då färgen måste torka tills på fredag, Nu gör jag potatisbullar, gottgott. I helgen lackade jag kakel, pratade med vänner och släkt i sverige, åkte vespa, sov och åt.

Ska byta bredbandsleverantör inom kort. Det lokala telebolaget bara lurar en på pengar. Kan få 1500/256 istället för 512/128 för samma pengar. Något jag inte sett i sverige är att alla bolag här drar ner på hastigheten om man kör för hårt eller ligger i toppen på nedladdningar. Vicka skitar tycker jag då, men vad kan man göra. Hoppas Birgersson kommer hit och styr upp. Tydligen är det http://www.southerncrosscables.com som styr hela aussieland med sina undervattenskablar.
Australien hakar in sig i USA vad jag förstår, the heart of internet kallar dom USA, HAHA.

Nicole ligger i badet och Brigitta kollar på diskmedelsrekklam. Dagens tidning här heter Canberra Times http://www.canberratimes.com.au och läses bärst i pappersversion. Australien är lite bakom när det gäller internet. Det kostar extra att boka biobiljetter på internet (det var gratis ett tag i Sverige i allafall) många bolag ligger under http://ninemsn.com.au som plats på internet och vad är det med com.au, varför inte bara au?

Jag ska i allafall haka på http://www.netspace.net.au som leverantör nu, fast det är dyrt med en dålig lina men vad gör man när man har egen webserver…

Delta i diskussionen

3 kommentarer

  1. Fuckimuck vad mycket pengar det kostar. Jämfört med våra hastigheter. Finns det ett ”Telia” i Australien också som byggt hela nätet och äger rubbo?

    Hjärtat av internet. Jo jo. Mest flås som vi har i gamla Svedala hittar man i Hudik. Fetare än vad hjärtat kan drömma om.

    Kan du skaffa en com.au adress eller är det vigt till bigbusiness?

    Och vad säger vi om poolen. Världsklass!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *