Bilder från festligheterna

Nu finns alla bilder från Sveriges deltagande i Australien gällande designåret. http://www.swedishstyle.com.au/?p=CR&id=9
Vi var med på ”Meet the Designers”, ”Smorgasbord” och ”4Stories exhibition” och har hittat några bilder där man kan se oss som små prickar. Har inte gått igenom alla med jag fruktar att dessa är de enda som finns.

Synd att de inte fotade när vi gav järnet i kubbspelandet,

Delta i diskussionen

6 kommentarer

  1. Oh-la-la, ni måste som sagt ha fått tag på fina ”multi-pass” för att komma i närheten av tockna celebriteter vid så många tillfällen. CJ är förbaskat stilig, don’t you think? Är det en rejäl Strega efter maten ni inmundigar på nedre pikotratet?

  2. Man märker direkt på en människas hållning om han/hon befinner sig i sin naturliga omgivning. Lägg märke till Mårtens avslappnade arm på armstödet och den välhängande käken som antyder en naturligt flytande konversation och CJ som beundrat lyssnar på denna mångsysslares visdomsord. Måhända samtalet handlar om poolrekonstruktion, giftspindlar eller träd!

  3. När skam går på torra land. Sitter finfolket i sofforna och dricker sig runda under fötterna på utmärkta spirits och champagnes…tänk att ha varit en fluga i den soffan. Vilka guldkorn som måste ha droppat som salivtrådar ur herrarnas mungipor!
    (Ja, jag är avundsjuk så det stör!)

  4. Aldrig sätt jäntan förr i hela mitt liv. Någon operabimbo som försöker vara folklig genom att ställa upp i melodifestivalen är ingenting som jag lägger på minnet. Men hon var ju från Överkalix så ni är väl säkert släkt, lekkamrater som barn eller tjuvskjutit renar tillsammans 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *