Kängru och shiraz

Köpte en redig kängrustek igår, grillade och sköljde ner med shiraz. Mumma för magen. Nu ska vi iväg till galleriet för att titta på konst. Imorgon är det helgdag i Australien då det är Anzac dagen som firas/hedras. Poolen är klar och en liten filmsnutt kommer. Det blir inte så bra när man skriver korta tafatta meningar såhär.
Vårt internet har blivit mycket snabbare sedan vi bytt till ny leverantör med större bredd i breddbandet.
Sa jag att poolen var klar? Poolen är klar, hahaha. Det tog 26 timmar att fylla den med trädgårdsslangen. Nu är den full, med vatten och kemikalier. Jag och Brigitta badade igår, det var svinkallt trots att jag hade våtdräkt på mig.
Tjong

Delta i diskussionen

2 kommentarer

  1. Hur smakar känguru egentligen? Kan du jämföra med något från våra mer nordliga breddgrader – typ nöt, vilt, kyckling eller någon kombination?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *