Hurra! Fler bilder…

… finns det i raden ovan nu. Ungefär dubbelt så många. Klicka dig vidare med pilarna. Men varning, nyprogrammerat som det är kanske allt faller ihop. Om så händer, ta ett djupt andetag och tänk: ”även detta med internet blir bra så småningom. Kanske man skulle ta sig en skål med jordgubbskräm…”
Men med lite tur hittar du både osedligheter och urbant liv lite längre fram. Jo jo.

Delta i diskussionen

3 kommentarer

  1. KLart kooolt. Av någon anledning ser bilderna väldigt snygga ut i detta format. Men det är väl aningen jobbigt sätt att titta på bilder på. Men det kanske är bra ändå det här med internet. Nu ska jag ta en skål med jordgubbskräm…

  2. Tack tack. Men vad är jobbigt? Kanske har du jobbögonen på och snabbt, snabbt vill få överblick. Jag tänker att det ska vara lite segt som kräm och spred därför ut dem över fler rader, bara för att det ska ta lite tid. Det som tar tid att göra ska ta tid att se. Tänker lite i Ladislaus banor här.

    (Men det kommer också ett sätt att hoppa runt bland dem lite enklare.)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *