Planering

Fönstret sitter där det sitter med temporära gipsskivor runt om. Väntar på tegel för att tegla upp ytterväggen. Hela det nuvarande vardagsrummet ska installeras så det är ingen idé att göra snyggt än.

Försöker just nu hitta ett alternativ till att mura mellan grund och betongplatta. Det kommer krävas över 3000 tegelstenar, måste gå att göra med någon slags block för att få till ett enklare och snabbare alternativ. Annars beställde jag nya bromsbelägg till bilen och ska byta dem imorgonbitti.

Hmm, http://www.hebelaustralia.com.au borde ha en produkt som jag kan använda.

Delta i diskussionen

4 kommentarer

  1. Vi har massa tegelsten i trädgården efter att ha slått ut ett par väggar. Du får gärna komma hit och hämta hur mycket du vill. Fast du måste vara snabb. Vi håller just på och smygslänger dem på natten i grannens container.
    Vi har även fina trästumpar, en dörr och ett halvt trappräcke om du skulle vara intresserad…

  2. Jag halkade visst in på renoveringsdelen av internet. Skojigt ju eftersom jag också renoverar vår villa i Gävle. Är det mycket som skiljer på husbyggandet mellan Sverige och Australien?

  3. Fler renoverare banne mig, världen är full av dem. Smygslänga dom låter som ett billigare alternativ än att åka till tippen. Tack för erbjudandet.

    Göran, det är en del som skiljer, mest beroende på det Australienska klimatet. Canberra är dock det ställe som skiljer minst mot Sverige.

  4. Jodå. att smygslänga byggmatrial har vi numera utvecklat till en riktig konst, då council inte vill ha vårat skräp. Mitt bästa tips är att fylla barnvagnen och sätta lillan på toppen och sen vandra upp och ner på Sydneys gator för nya containers. Kan tilläggas att man blir fit på kuppen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *