Armerat och klart

Nu är dikena för grunden armerade och väntar hungrigt på betong. Certifieraren kommer i eftermiddag klockan 16.00 och ska inspektera om det är armerat enligt gällande australiensk standard. Säger han okej så kommer det betongbilar klockan 07.30 imorgon bitti.

3500 tegelstenar levereras på Torsdag så då börjar jag bygga upp grunden till nivå för betongplattan. Ska fylla upp ett hål i garaget och i vardagsrumsväggen också.
Några luddiga bilder:En luddig film finns här:

Delta i diskussionen

8 kommentarer

 1. Tjusigt! Det är som sagt inga små projekt du ägnar dig åt. När planeras hela utbyggnaden vara färdig? Ska du göra allt själv?

  Har fortfarande inte sett den färdiga poolen på bild eller film, finns den verklgen? 🙂

 2. Men god damn så stort. Här har man huggit upp en tall och tycker det är mycket fysiskt jobb men det är ju ingenting mot detta.

  Har du bygghjälm?

 3. Hörru du ser trött ut. Är det arla morgon eller var det en lång dag? Ta inte ihjäl dig lillebror. Det går vi inte med på.

  Snyggt armerat dock! Själv bränner jag ned hus istället för att uppföra (mig).

 4. Efter att i månader ha följt dina projekt kan jag bara inte hålla mig längre utan måste fråga; vad ska det bli när (om?) det blir färdigt?
  Du bygger ju för jösse namn på fler ställen än Skanska!

  Dom hade en civilisation i Australien innan du flyttade dit vet du, du behöver inte bygga en ny. 🙂

 5. Vad, när och hur det hela ska bli klart kan jag i dagsläget tyvärr inte svara på kära läsare av min betydelselösa bloggtjofräs.

  Det ska bli en utbyggnad och den måste vara helt klar och inspekterad inom två år och tre månader för då går vår licens ut.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *