Eld, snö och bensin

Utlovade ju lite bilder från Valborg men inte då. Tiden går och istället kommer bilder från i helgen. Spenderade långhelg i Hamra med vedklyvning på schemat. På bilden ryms M och C med ungefär en knapp tredjedel av veden. De poserar lyckligt framför klyven vi lånade av den alldeles genomvänlig K. Och eld var liksom temat för helgen.
Far inspirerades och tillsammans lät vi lågorna få vad som var kvar efter smedjan. När helgen led mot sitt slut visade våren sitt lynne och efter dagar med sol, värme och regn så kom äntligen snön. Det gjorde dessa busar ingenting eftersom de hade hyrt hela lyckan och den gick på bensin!

Delta i diskussionen

2 kommentarer

  1. HAAAAAAAH! Det var fan den roligaste frågan jag fått i år. Du gjorde min torsdag!

    Men nej, det blir tyvärr alltför sällan. Ösnkar jag hade lite mer spunk.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *