Affären är ÖPPEN!

Ja, Itunes music store Svedala. Och jag har nu handlat. Det blev Soldier med Destiny´s Child som första inköp. Ville köpa Missys singel också men inte fanns den heller. Men herreje vad enkelt det är! Det kommer banne mig att få mörka konsekvenser för mitt stackars visakort.
Ska gräva ned mig i affären mer senare i kväll. Få se om jag hittart något obskyrt och roligt.

Håller på med en fullständig omstädning av formen på denna sida eftersom alltfler tycks ha svårt att överhuvudtaget se den. Så se upp i backen. Men innan dess kommer en bildredovisning av Valborg förstås. Och kanske även något från helgens intensiva vedklyvning.

Delta i diskussionen

1 kommentar

  1. Det funkar ju finfint. Väl värt väntan. Kanon fina bilder. Nu ser jag med spänning fram emot valborgsbilder, mer om The Congrats, och vedhuggning. Måste dock rusa nu och hämta loppan på dagis…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *