Nej men serru, mer nördotjatter

Har ju inte egentligen tittat närmre på flickr och deras fototjänst. Nu har jag kikat. Och jisses. Imponerar brallan av en gammal webbnörd. Som att ordna sina foton i små album som blir slideshows om man vill, för andra att titta på. Så du finns lördags verrnosage, och efterföljande grillfest som egna små spröjs. Och inget att programmera. Herreje.

Hittade en kanske alldeles finfin statistiktjänst hos Sandra (tack) också, som jag nu låter logga just dig. Allt för din egen förnöjelse. Så förnöjs.

Tänk den dagen då google (eller nån annan, kanske msoft) tar fram stora plånboken och köper in alla de här finfina gratistjänster. Slår ihop dem och gör ett riktigt cms. Men det kommer ju aldrig att hända, eller?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *