Elektriska tjurar farligare än vanliga

Nu när sommaren äntligen ramlar (som Håkan Hellström) över oss så känns nästan dessa bilder från Vildmarksdagen avlägsna. Men det var förra helgen, och det var sådär kallt så att det var skönt med mössa, och det gjorde faktiskt att ölen smakade extra gott…

Dyk in i flickr:s utmärkta slideshow över vilda o galna personer från Hamra.

Delta i diskussionen

5 kommentarer

  1. jag skiter i allt. om inte du kommer till märsta så kommer det att smälla. smälla högt. enligt micke har du sovit hos mig på wollmar. det gör dig tvungen att komma på förortskalas. jag gillar bilderna i top:en och TheCongrats-hypen

    bjud in dig/delodo

  2. hoho. första bombhotet, det var inte illa. danke för berömmet. värmer som spetsad glögg.

    jag somnar på de mest lustiga ställen emellanåt. wollmar var nog ett av dem om jag minns rätt. men micke minns mer.

    förortskalas är de bästa kalasen. så jag bjuder in mig. tacka för det.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *