Finlandskryssning är nu över

Jaha, då har man vart i Finland också… Fin stad Helsinki med mycket komplicerat språk må ja säga. På våran resa förlorade jag en del småsaker såsom en mobiltelefon och en kamera båda av märket Samsung… MEN observera att jag var nykter de båda gångerna!
Känns som att mina hjärnceller är förbrukade nu och det produceras tydligen inga fler. Nu är man inne på sista veckan som student, känns lite vemodigt men roligt ändå.
Jaha då vet ni.
Hej!

Delta i diskussionen

9 kommentarer

 1. Ähh, en mobil mer eller mindre huvudsaken att man har kul. Men när ska du skaffa dig en ny så att man kan nå dig?? Idag är det bara 8 dagar kvar tills jag får komma hem till Sverige, det är lika för mig som för dig, vemodigt men ändå så jävla skönt. jaja ha det gott, vi kanske hörs nåt innan den 10:e. /Loos

 2. Ähh, en mobil mer eller mindre huvudsaken att man har kul. Men när ska du skaffa dig en ny så att man kan nå dig?? Idag är det bara 8 dagar kvar tills jag får komma hem till Sverige, det är lika för mig som för dig, vemodigt men ändå så jävla skönt. jaja ha det gott, vi kanske hörs nåt innan den 10:e.

 3. Ja, vad är en mobil. Ett stycke dyr-i-drift skön att slippa ett tag. Kanske.

  MEN över till något helt annat och bloggvänligare: du är inbjuden till att delta i kedjefrågorna Läsa, och bör titta in hos mig för att se vad du måste besvara på din egen blogg.
  Have fun!

  PS till Los:
  Vi räknar ned dagarna ska du veta! Blåbärsvinet har stått på jäs sedan i vintras.

 4. Hej vännen!
  Nä,jag tycker det är skittråkigt att min mobil är borta. Den som jag fick av dig och allt förlåt.. Va roligt det ska bli och få hem dig igen, jag tror att alla här hemma har saknat dig. Jag åker hem på lördag så då kan du väl ringa hem, har tyvärr inte råd att köpa ny mobil nu. Nu ska vi till en klasskomips och grilla korv. I morgon är det sista dagen yippie! Ha det så bra nu Ola så hörs vi på lördag. Puss och kram!
  Väldans va ni var duktig på finska mina vänner, det trodde jag inte!

 5. Hej Caroline!
  Jag heter Peter och är kompis med Ola i Kosovo.
  Synd att du flyttat från Skara. Jag bor ”bara” sju mil därifrån.
  Ola pratar så fint om dig. Det ska bli roligt att träffa dig i sommar. Jag har pricis blivit dumpad så hoppas att du har några galanta kompisar (damer) som jag kan lära känna.
  Jag vet att du inte pratat med din hjälte på ett tag så jag ska berätta om livet här.
  Vi har QRF vecka och har bara slappat. Vi solar och tränar.
  I förrgår var vi hos Irländarna och sköt med deras vapen.
  Ola kommer att komma hem med massor av pengar, en solbränd kropp och vara extremt vältränad.
  Du kommer att svimma när du ser honom.
  Ha det så bra!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *