Doppandet i vatten

Bad, bad, bad. Inget går upp mot ett sommarbad! En av de mer frekventa sjöarna här i mitt sommarparadis är Brännsjön. Dit for syster, O och jag för ett kvällsdopp häromkvällen. Fantastiskt var bara början. Mer äventyrlikt bad gav Leksand sommarland oss när vi i tre fyllda bilar begav oss dit för en heldag av vattenlekar. Fritt fall i gud vet hur många meter gjorde inte bara rumpan öm och fin, blodet rann på var och varannan i sällskapet.
Härligt äventyrligt!


Delta i diskussionen

4 kommentarer

  1. Blodet har upphört att rinna på mig och lilla A som båda skrapade tåssingarna i asfalten.

    Leksand var koolare än vad jag trodde. Mycket större och mer. En dag bara svischade förbi medan de största pojkarna bara ville ha mer…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *