Livet som lokalreporter

Mitt i det tuffaste semestrandet har jag sidsteppat min lilla karriär. Från it-journalist på hotta gatan i stora stan till avslappnad lokalis på bygden. (En inte alls oäven upplevelse heller.) Blaskan jag nu rapporterat i ett par gånger heter Ljusdals posten.

Måste bara dela med mig av det senaste som handlar om årets återvändardag i Hamra. Det var en upplevelse att se snöskotrar uppföra sig på öppet vatten som om det var lössnö. (Fler bilder kommer då modemet slutat trilskas.)

Nu måste jag ut och jaga fler storys.

Delta i diskussionen

5 kommentarer

  1. Supercoolt. Du är på min planhalva nu! Det är vi som blir bylineslösa eller får nöja oss med att en politiker skriver under texten vi kämpat med så länge…

    Jag är ju åter på jobbet redan och har redan avnjutit min semester. Här är det lugnt och skönt och väldigt varmt…

  2. Kul att du gillade showen, verkar vara nästan lika roligt att titta på som att köra själv att döma av folkets reaktioner.

    Hörde galningen (inte jag alltså, utan den andra) mumla nåt om att bygga ett hopp på en flotte, och dessutom anmälde sig en av dom inflyttade talangerna som frivillig till att åka vattenskidor bakom, så håll kameran laddad till nästa år. Är det bara bra före (dvs öppet vatten) så blir det nog en repris…minst! 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *