Ett öppet brev

Käre regerande man, kvinna eller tingest som bor där uppe, nere eller i ett hål i skogen utanför Bollnäs. Varför är det så att varje gång jag gräver ett hål, en grop eller ett dike så envisas du/ni/det att öppna skyarna och släppa ner en sjujävla regn?

Jo tack, jag vet att av 20 000 000 människor i detta land så är det bara en handfull som ogillar regn. De andra tjugo miljonerna klagar på torka och bönderna får bidrag för att överleva. Det kanske kan tyckas viktigare att folk överlever än att jag får plaska runt när jag bygger men man måste väl få klaga.

Tack för ordet högt ärade
Mårten Trogen

Idag åker Nicole till Sydney och undervisar och kommer åter imorgon kväll. Det blir nog pizza till middag. Nu ska jag dra på stövlarna och plaska vidare.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *