Riddarfalken från Malta

Efter att ha gnisslat i en timme med en cd-romspelare som lämnat in, dragit på sig träfracken, krupit ned ett par fot under mark, ger jag upp. Målet idag var att spritsa mina semesterbilder över internet men icke. De ligger alla på cd nämligen.
Trött och lite frustrerad tar jag ett glas rött och inser att det måste bli en ny maskin i hemmet snart.

Herreje, nu är det allt slut på semestern. Och har så varit i drygt två veckor.

Delta i diskussionen

3 kommentarer

  1. Vill inte verka fördomsfull, men du som är journalist har väl säkerligen en Mac där hemma? Har något svagt minne av att jag sett dig någonstans med en PowerBook eller iBook under armen.
    Anledningen att jag frågar är att jag själv funderar på ny burk, och är frestad att prova ”the alternative”, alltså en Mac.

  2. Sanning! Och jag avundas dig ofrälse, som har detta fantastiska äventyr framför dig!

    För det finns ju bara ett alternativ… Och du som pratar flytande X redan kommer att känna dig som hemma. Eller mer än hemma då detta X också är smart, snyggt och följesamt. Så köp dig en mac, fyll den med en gigabyte i ram och flyg!

    Det är vad jag hoppas göra så småningom.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *